Tänään tiistaiaamuna aamupala oli sama kuin eilenkin.

Aamulla "cross-trainerin" kanssa puuhasin hetken, 10 minsaa korkealla sykkeellä. Mä haen näitä rajoja vielä, eikä touhussani ole päätä eikä häntää. Nyt aluksi koen, että pääasia on, että teen jotain.

Päivällä söin lounaan koululla, paljon salaattia. Alle kolmella eurolla opiskelijahintaan saa ihan kelpo pöperöt.

Välipalaksi söin yhden pienen keksin (ei olisi pitänyt!) ja join desin verran appelsiinituoremehua. Lapsille päivällinen on broisku-vihannes-täysjyväohra-risottoa salaatilla, otan sitä ehkä itsekin vähän. Salaattia runsaasti ja vettä vielä enemmän.

Lasten harrastusten aikana teen tunnin kävelylenkin. Kotona pitää sitten vielä muistaa venyttelyt!

Rahkaa ostin eilen kaupasta, pakastemustikat löytävät tiensä sinne iltapalaksi. Lapsille lisään sokeria, mutta itse jätän sen pois. Kaurapuuroa kun vielä oppisin syömään - lapset sitä syövät aamuin illoin....mutta voin lisätä niitä hiutaleita rahkan ja mustikoiden joukkoon - sillä tavalla ne uppoaa kyllä.

Vaa'alla käyn kerran viikossa, en useammin. Alkuun varmaan tippuu runsaasti (ne nesteet), mutta jos kilo per viikko lähtisi - sekin on aika paljon - niin vuoden päästä tähän aikaan painan 68 kiloa, ja painoindeksi olisi normaalipainossa. Lapseni ovat normaalipainoisia/laihoja, joten ihan herkuttelujeni vuoksi olen tässä jamassa. Perheeseen kuuluu myös isä, joka kuntoilee aktiivisesti. En aio kertoa tässä blogissani muista kuin itsestäni.

Oma ajattelutapa pitäisi saada muutettua: en saisi ajatella laihduttamista vaan elintapojen muutosta ja liikunnan lisäämistä elämään. Olenhan liikkunut paljon, olen entinen urheilija!

****************

edit: sataa vettä, olin olematon ja jäin kotiin teetä mukissa - ilman sokeria ja maitoa luonnollisesti.