Tiedän tiedän, kesken viikkoa ei saisi vaa'alla käydä, mutta hyppäsinpä siihen nyt tänään kuitenkin. Viimeksihän punnitsin itseni maanantaina, joten en odottanut vielä mitään kummaa. Mutta kappas, nyt on lähtenyt kaikkiaan 7,6 kiloa! Tuo korvanasta tekee kyllä hienoisen lisän, olen varma siitä!!! En valita, en en en :) Ja kun se nasta on korvassa, alitajuntaisesti syön vähemmän - eli mitä tästä opimme: olkoon placebo-vaikutus tai ei, niin kauan on asiat mallillaan kun läski sulaa. Eikö?

Lenkillä kävin eilen, eipäs vaan edellispäivänä, pitkällä sellaisella. Eilen vaan muutamalla lyhyellä. Tänään uusi yritys lasten treenien aikana. Päivät rytmittää ystävän kissan hoito hänen lomareissunsa aikana, käyn siellä kahdesti päivässä leikittämässä ja katsomassa, että kaikki on hyvin. Lisäksi lasten kesätreenailut vie aikaa ja kuljettamisia. Välillä toivon vähemmän aktiivisuutta lapsilta... no en oikeasti, vaan ihanaa, että rakastavat liikuntaa: nyt sataa ja nuorin 9v sanoi, että todella tylsää, kun ei pääse rullaluistelemaan! Vanhin on juuri parhaillaan urheilemassa ja lisäksi kaikki kolme menevät vielä illalla. Isoin aloittaa u u d e n harrastuksen viikonloppuna...

Eilen söin seuraavasti: puurot, kahvit aamulla, lounaaksi salaattia ja muutama palttoonappi (kuivattuja ruisleipäsiä), välipalaksi oattrim, päivälliseksi salaattia raejuustolla ja jauhelihamakaronivihannes"sötköä" (oli muuten todella hyvää lastenkin mielestä). Oatrtimin lopun join illalla, jolloin söin raparperikiisseliä, mustikoita ja lorautin vähän SUKLAAkermaa joukkoon. Lisäksi söin jäätelöä. Makeanhimo oli käsittämätön eilen, ei mulla normaalisti tuollaisia ole. Mutta en lyö itseäni sormille, tänään ei tee herkkuja mieli yhtään ja paino putoaa kuitenkin hissuksiin.

Semmoisia tänne meille!

Terv Paksukainen :)