Samalla menolla jatkuu, välillä pidempää lenkkiä ja välillä lyhyempää lenkkiä. Yskin edelleen ihan lahjakkaasti, mutta selvästi parempaan olen menossa.

Ruokailut eivät ole muuttuneet. Eilen en ehtinyt syömään lounaaksi mitään vaan vasta iltapäivän puolella söin omenan ja proteiinirahkan. Ei hyvä, mutta mentiin äiteen kanssa niin lujaa kaupungilla asioita hoitamassa lauantain reissua varten. Siitä tuleekin vallan mahtava kaupunkiloma neljän tehonaisen toimesta - paljon katseltavaa ja kuljettavaa, kunpa sää olisi suosiollinen!

Päivälliseksi keitin perunoita, joita en itse syönyt vaan söin possunpihvini salaatilla. En normaalisti syö possua ollenkaan, mutta lapsille kelpaa tietysti. Kermaista kastiketta itselläni oli vain nimeksi.

Illalla söin taas pakastevihannesjuttuni.

Yksi pieni muutos on tullut: ostin b-vitamiinilisää. Kuulin eräältä urheilijoiden kanssa touhuavalta fyssarilta, että b-vitamiinit auttavat aineenvaihdunnassa ja sitä mä juur haluan. Ajattelin kokeilla jossain vaiheessa akupunktiota aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen - siis jos vaikka ihan vähän saisi kiihdytettyä rasvanpolttoa, esimerkiksi 100 grammaa per viikko. Ei paljon, mutta vuositasolla se on jo monta kiloa rasvaa pois tästä kropasta. Käyn korvien soimisen takia akupunktiossa kuuriluontoisesti, joten touhu on tuttua.

Ei tässä kummempaa muuta, nyt pitäisi innolla tarttua koulutehtävään. Yksi essee enää tämän jälkeen kirjoitettavana, lomareissun jälkeen.... Mutta nyt pitäisi saada tämä yksi tehdyksi.........

Terv. Paksukainen