Olen ollut tosi kiireinen, joten siksi tänne on jäänyt päivittämättä kaikki jutut. Olen syönyt samaa rataa paitsi eilen. Äitini teki äitienpäiväpäivällisen jo eilen ja söinkin ilolla. Tein kyllä tunnin lenkin illansuussa, kuten edellisiltana. Edelleen yskittää, mutta huomattavasti vähemmän.

Tänäänkin on tiukkana oltava - menemme ystäväperheen kanssa syömään ulos...

Mutta tuo kilokehitys näyttää nyt sellaiselta, kuin sen kuuluukin olla. Olen todella tyytyväinen, jos tällä tavalla jatkuisi. Tätä menoa kesäkuun lopussa olisi -10. Elokuun lopussa -20, lokakuun lopussa -30, joulukuun lopussa -40 ja helmikuun lopussa -50!! Toisaalta: nuo kilot tulevat liikkumaan sinne sun tänne, sillä syksyllä alan käymään salilla - se tarkoittaa sitä, että paino nousee vähän, kun läski muuttuu lihakseksi ja se painaa enemmän. Kunpa huhtikuun lopussa 2014 olisin normaalipainoinen, synttäreideni kunniaksi! En täytä mitään pyöreitä, mutta siellä pidän tavoitettani kuitenkin.

Kunpa todella tämä yskä nyt loppuisi - haluaisin niin päästä tekemään hikilenkkejä, mutten uskalla riskeerata terveyteni kanssa. En todellakaan halua, että tämä muuttuu keuhkoputkentulehdukseksi tai keuhkokuumeeksi, sillä olen viikon päästä lomalla ihan toisella mantereella!

Terv. Paksukainen