Vaa'alla unohdin käydä, käyn huomenna aamulla sitten.

Eilinen meni siivoillessa ja kaikenlaisissa askareissa. Söin puuroa aamulla, join kahvit, salaattia söin lounaaksi, omenaa ja appelsiinia söin myöskin ja yhden tortillan päivälliseksi. Vanhempani kävivät illalla kahvilla, ja leivoin suolaisen piirakan, josta otin siivun. Samoin otin yhden palan kääretorttua. Illalla join vaan vichyä, kun en ollut urheillutkaan niin ei ollut nälkä.

Tänään sunnuntaina sen sijaan..... aamu alkoi hotelliaamupalalla ystävän yllytyksestä. Siellä sitten isolla porukalla syötiin todella hyvin - minä söin puuroa, hedelmiä, muutaman ruisleivän ja vihanneksia. Ei pekonia, ei nakkeja, ei lihapullia - kaikki kiersin helpolla, ei oikeasti tehnyt mieli ollenkaan.

Nyt sitten normispuolenpäivän lounas vaihtui iltapäivän ruokailuun, koska teimme lasten kanssa kolme tuntia pihatöitä - uusia multia, kompostin tyhjennystä, lannoitusta, haravointia, leikkuuta, rikkojen repimistä... Minä söin salaattia ja broiskua. Myöhemmästä ruuasta ei ole vielä mitään aavistusta, sillä nyt menee muutama tunti tyttöjen harrastuksen parissa.

Ja kuten sanottu, huomenna vaa'alle.

Ensi viikko on luennoista todella hiljaista, mutta koulutöitä on tehtävä hartijavoimin. Ehdin kyllä lenkille, kunhan tämä yskä nyt vielä helpottaisi: viime yönä heräsin monta kertaa yskimään ja äänikin on hukassa. No, kyllä tämä tästä taas iloksi muuttuu varsinkin nyt, kun pihatyöt on muutamaksi viikoksi tehtyinä. Illalla vielä kalkki nurmelle, niin avot!

Terv Paksukainen