Jumprahuiti, se on saavutettu! Kotivaaka näytti nyt alle 95 kg! Reilu 25 kiloa hävinnyt, voihan mieletöntä! 50 voipakettia. YÖKS!

Taisi tuon vähäisen painonpudotuksen aiheuttaa hormonaaliset jutut, ja todellisuudessa sitä olikin mennyt enemmän. En muuta selitystä keksi. Mutta tärkeintä on, että paino putoaa. Koko ajan.

Sitkeyttä tämä vaatii ja näiden pöperöiden puputtamista, mutta tulee sitä tulostakin. Missään vaiheessa ei ole ollut tunnetta, että lyön hanskat tiskiin, ei kertaakaan. Tämä elämäntapa tuli jäädäkseen.

En usko näihin puolen vuoden superdieetteihin vaan olen sitä mieltä ollut aina, että hitaasti hyvää tulee. Muuten kyllä kohellan elämässäni ihan tarpeeksi, tässä en. En halua olla totaalikieltäytyjä vaan jos minun tekee mieli karkkia, voin vähän sitä syödä. Jos se sitten aiheuttaa dieetilleni jotain, se aiheuttaa. Mielestäni pahempaa olisi ottaa kännit joka viikonloppu tai tissutella muuten.

Tämä viikko tulee menemään vähän huonosti, sillä lähden ulkomaille seminaariin ja siellä tulee ruuat "talon" puolesta. Voin toki tehdä valintoja ja jättää jotain syömättä, kuten aion tehdä.

 

Nyt pakkauspuuhiin!

Terv puolikas paksukainen