Hyppäsin vaa'alle. 120 kiloa. Ei tullut yllätyksenä, mutta nyt on numeroina mun läskit. Olen yli 40-vuotias nainen, ja haluaisin elää vielä tuplasti sen, joten nyt on jumankauta tehtävä jotain.

Yritän pitää nämä tekstini lyhyinä. Kirjoitan päivistäni, mutten yksityiskohtaisesti. Apunani minulla on sykemittari, joka kertoo aika tarkasti harjoitteeni - pitää vaan oppia käyttämään sitä.

En lisäile kuvia usein. Joitakin ehkä laitan. Katsotaan mitä tästä tulee, tuleeko mitään.

-------------------------------------------------------------

Eilen vedin ensin tunnin lenkin iltapäivällä kävellen ja vielä puoli tuntia myöhemmin koiran kanssa. Sykemittarin lukemia lisäilen jahka opin sitä käyttämään. Nyt se ainakin tallentaa, mutta en osaa sen analysointia lukea. Vielä.

Tänään aamulla söin pari ruisleipää salaatilla ja kinkunsiivuilla kahvin kera. Koulussa söin kunnon lounaan. Kotona join 2 desiä maitoa nälkääni.

Minulla on sellainen ostoskanavavemputin, cross-trainerin tapainen. Sillä treenailin tänään, en hemmetti vieköön jaksanut kuin 15 minuuttia!!! Tein vatsalihaksia ja selkälihaksia ja venyttelin vähän.

Söin kaali-kevätsipuli-paprika-kurkku-tomaatti -salaattia, jonka tein itse. Join myös vedellä laimennettua appelsiinimehua sekä teetä.

Iltapalaksi syön pakastevihanneksia (parsakaali, kukkakaali, porkkana) nuudelien kanssa. Ne ovat himoni.

Ja juon vettä, vettä, vettä. 2-3 litraa päivässä on tavoite.

terv Paksukainen