Aamupalaksi söin kaurapuuroa mustikoilla - eipä sitäkään ihmettä ole tapahtunut kovin usein. Mutta nyt otan sen aamu- ja iltapalaksi osaksi ruokavaliota vaikkei puuro herkkuani olekaan. Pari kuppia kahvia otin myös.

Kaupasta sattui jugurttihyllyltä silmään oatrim-niminen kaurapohjainen painonhallintajuoma, jota tuossa lounaaksi nautiskelin kurkun ja tomaatin kera. Otan omenan ja pienen banaanin vielä.

Pitkälle lenkille pitäisi lähteä, vaan kurkku ilmoittelee kipuilullaan, että ei pitäisi. Mutta menen silti, nuorin lapsista tulee pyörällä kaveriksi.

Päivälliseksi luvassa kylmäsavulohikeittoa ja tenttiinlukua....

________________________

Jep jep, tunnin lenkki tuli tehtyä.

Sitten tein kalakeiton, sitä söimme. Siihen en lisännyt mitään ruuanvalmistuskermaa. Söin keiton kera kaksi näkkileipää vähällä määrällä kasvisrasvalevitettä ja pari desiä rasvatonta maitojuomaa.

Tenttiin luin lasten harrastusten aikana ja kotiin päästyä odotti kuusiaidan leikkuuoperaatio. Tuo pensasleikkuri on joku varmaan 40v vanha, painaa kuin synti, mutta toimii kuin unelma. Tulipa siinä sitten rankkatreeni tehtyä, kun 90 minuuttia heiluin sen kanssa. Huh! Sykemittari ei ollut mukana, hyötyliikunta ja koiran kanssa tehdyt lenkit ovat aina plussaa!

Leikkuuta on huomenna vielä luvassa sekä haravointia, sään salliessa teen aamusella energialatauksella leikkuun pois alta ja sitten luen tenttiin, luentoja ei huomisella olekaan. Selvästi vähenee ennen kesää, vaikka julmetusti hommia mulla vielä on edessä ennen kesäkuuta.

Huomiseen!

Terv. Paksukainen