Täällä ollaan, vaikka todella hiljaisena.

Kesä oli täynnä tohinaa, kun lapsiperheessä voi vaan kuvitella olevan. Kilojen kanssa ei tapahtunut yhtään mitään, joten liityin sellaiseen läskiryhmään - nyt on toinen viikko menossa ja vaaka näyttää nyt vähemmän. No, ehkä astuin huonosti sen päälle. Lukema oli aamulla 108.

Tähän juttuun kuuluu saliohjelma sekä muutenkin viikon treenit, sisältäen kaksi lepopäivää, kaksi pitkäkestoista matalasykkeistä lenkkiä, kaksi salipäivää ja yhden HIIT-harjoituksen. Päälle tietty venyttelyt ja sen sellaiset, vaikka mun "guruni" sanoi, että venyttelyt ei kovin suurta hyötyä tuota vaikka niin sanotaan.

Ruokavalio on tietty myös, ja herrrrrrtinen, että onkin tiukka: 1400-1500 kaloria per päivä.... Tähän ei kyllä totu, mutta sisulla menen. 4 viikkoa vielä tätä ja sitten muuttuu tuo ohjelma jonkin verran. Ja tämä on ihan paikallinen juttu, ei mikään tv:stä tuttu. Ensi viikolla alkaa taas opinnot, ja se tarkoittaa sitä, että eväät on kannettava mukana. Toivottavasti kroppa on sitten jo paremmin tottunut tähän, niin maha ei huuda ruokaa. Olen todellakin tehnyt pilkuntarkasti, vaikka illalla tekisi mieli syödä puuroa rahkan ja marjojen sijasta. Kaikki keinot on nyt käytössä tässä läskitaistelussa.

Hah, yksi opettajani minut nähdessään sanoi, että ohho, ootpas laihtunut. Olin kyllä ihan äimänä, kun eihän niitä kiloja nyt niiiiiiiiiiin paljon ole mennyt, että se vielä näkyisi. Kerroin projektistani, johon hän totesi, että sulle riittää semmonen joku 15 kilon pudotus. Juu, ei muuten riitä. 70 kiloon on tavoite.

Jep. Hyvää syksyä!!!

Terv Paksupallero