Joku tänne oli blogireissullaan eksynyt ja sain kannustavan kommentin, suuri kiitos siitä!

Eilen aamupuuron ja kahvin jälkeen söin vähän lounasta - makaronilaatikkoa oli oikeastaan murunen ja salaattia loput. Päivälliseksi oli jauhelihasoosia ja uusia perunoita. Iltapalaksi söin pakastesysteemini. Ja kaksi eskimopuikkoa myönnän eilen syöneeni.

Eilen teki mieli jotain hyvää, niin söin purkkaa siihen mielitekooni.

Tänään taas aamupuurot ja kahvit, lounaaksi söin salaattia lasten syödessä nakkikastiketta ja perunoita. Päivälliseksi syötiin tortilloja, itse söin kaksi.

Kävin akupunktiossa taas, kuten joka viikko. Nyt minulla on ollut reilun viikon korvassa nasta, jonka pitäisi tukea painonhallintaa ja vähän kiihdyttää aineenvaihduntaa. Olikohan nastan ansiota, että paino tippui normaalia enemmän? No en valita, en!

Tein tuossa pienen lenkin koiran kanssa ja jumppasin sen jälkeen. Pari desiä join appelsiinituoremehua ja vichyä tuplasti. Iltapalaksi otan taas pakastevihannekseni nuudeleilla. Voisi sitä huonomminkin syödä :)

Huomenna haen vastuskuminauhan, koska saan sillä treenattua päin pyllyä olevaa oikeata lapaluutani, joka varmasti osittain aiheuttaa olkapään kivut.

Sivuaineen opiskelut alkoivat, kesällä saan 25 opintopistettä aika pitkälle suoritetuiksi ja syksyllä voin keskittyä graduun ja muihin puuttuviin opintoihin. Niin... olen opiskellut nyt 1½ vuotta eli kolme lukukautta - tehokkuutta ja intoa siis riittää ja nyt kohdistan osan siitä tähän laardinpoisto-operaatiooni.

Hiphei,

terveisin Paksukainen