Jep, on siihen vielä tovi, mutta nyt siis on 7,8 kiloa tippunut. Äsken kävin vaa'alla, kuten sunnuntaisin olen pääsääntöisesti toiminut.

Eilen kävin lenkillä, juniori rullaluisteli reilun 6 kilsaa ja minä koiran kanssa käveltiin vauhdilla. Tai en tiedä onko kova vauhti, mutta puhelimeni sports tracker näytti vauhdiksi 5,2km/h. Edellispäivänä isoimman ollessa treeneissä menin kahden nuorimman kanssa metsään lenkille, vedin pururadalla ylämäkivetoja niin, että puolessa tunnissa kilometrejä samaisen sovelluksen mukaan tuli 3. En tiedä sitten, että pitikö paikkaansa, mutta edestakaisin niitä siinä jonkun vedin ja muuten reippailtiin metsässä. Eikä tuntunut edes kamalalta! Juosta en vielä pidempiä matkoja halua, etten riko paikkojani. Juoksumatolla voisin juosta, mutta minulla ei ole vielä kuntosalijäsenyyttä, otan sen syksyllä vasta. Vesijuoksu on ihan kivaa, mutten oikein ole päässyt sinuiksi sen lajin kanssa. Mua näet rasittaa ne hitaammat höpisijät, jotka pitää kapealla radalla ohittaa.... Uimalasit kun muistaisin joku päivä ostaa itselleni, niin voisin uida matkaa.

Sapuskat on olleet suurin piirtein samaa kuin aiemminkin. Tänään on käytävä kaupassa hakemassa salaattivärkkejä - jonain kesänä oma kasvihuone tuottaa satoa, mutta sitä ei ole vielä edes rakennettu (hihhih) vaan suunniteltu vuosia. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Nyt pitää taas rientää touhuihin, lenkki pitää vissiin tehdä päivällä kun illaksi on kuulemma luvassa vesisadetta. Kesäsade on ihana, mutta ei tässä lämpötilassa - 15 näyttää nyt. Hyrr!!!

Ihanaa kesäkuun jatkoa

toivottelee kutistuva Paksukainen