Eiliseltä unohtui taas ruokapäivitykset. Tein koulutyötä ja kuljetin lapsia harrastuksiin niin siinä se päivä hujahti. Koulutyötä tehdessä unohdan syödä, uppoudun niin täysin lukemiseen ja kirjoittamiseen. Teen kandityötäni valmiiksi yliopistolle, joten ihan kirjeen kirjoittamisesta ei ole kyse.

Söin aamupuuron jälkeen muistaakseni omenan ja join oatrim-juomaa. Raejuustoakin taisin syödä, mutten ole ihan varma. Lasten kanssa lounasta en syönyt. Tein broilerikiusausta päivälliseksi ja sitä söin jättikasalla perussalaattia (salaatti-kurkku-tomaatti-paprika). Illan suussa söin yhden leivän sekä niitä pakastevihanneksiani. En ainakaan muista muuta syöneeni. Aika vähän, mutta kuten sanottu - keskityn koulutyöhöni ihan täysillä.

Tälle keväälle on vielä luvassa muutamia kirjoitustöitä ja muutamia kouluun liittyviä menoja. Luentoja ei enää muistaakseni ole, ei ainakaan tällä viikolla, jolloin viimeistelen kandini (tänään), tarkistan yhteen työhön ryhmän laatimat tekstit ja niiden merkkimäärät ja menen kypsyysnäytteeseen kanditutkintoon liittyen.

Terv Paksukainen