En meinaa muistaa päivittää tapahtumiani laihiksen suunnalta, vaikka istun koneella päivät pitkät.

Eilen tein aamulla tunnin lenkin koiran kanssa. Se yskittikin mukavasti, joten se tarvii uusia tänään. Viime viikolla saamani lääke liman irroittamiseen ei tunnu täysin tepsivän, pitänee mennä uudelleen lääkärille. Ensi viikolla lähden reissuun, joten sitä ennen olisi kiva olla terveenä...

Lenkin jälkeen katsoin kandini loppuun ja lähetin sen maailmalle. Nyt se on arvioitavana. Olen opiskellut vasta 1½ vuotta, ja maisterin papereihin vaadittavista 300 opintopisteestä on koossa lähes 200, kesän jälkeen ylikin. Opiskelen nimittäin yhden sivuaineen kesällä verkko-opintoina. Kuluttanee tämä opiskelutahtikin kaloreita, eikös? :)

Eilen säästelin syömisten kanssa, koska ystävä kävi iltapäivällä ja tarjosin kinkkupiirakkaa salaatilla. Söin sitä itsekin tietysti. Myöhemmin söin raejuustoa ja - jälleen - illalla pakastevihanneksia.

Leipää ei edes tee mieli.

Tänään aamulla söin puurot ja nyt on vielä kahvia kupissa. Kello on 9. Tänään pitää aktivoitua oikein ihmisten ilmoille - viedä kirjat kirjastoon, käydä apteekissa hakemassa koiralle punkkeja vastaan lääkettä, käydä kaupassa ja vielä vähän siivoilla. Äitini tulee nimittäin tänään osaa lapsia vahtimaan, kun isoin tutustuu yläkouluun ja meillä menee siellä noin puoli kahdeksaan.

Terv Paksukainen