....olen syönyt kaurapuuroa mustikoilla, omenan, broiskun rintaleikkeen pienellä nokareella kermaviiliä sekä juonut kahdesti kolmasosan oatrim-juomasta.

Pihapuuhiin piti mennä vaan koulutyö on vienyt nyt aikani. Plus että ulkona sataa vettä - ei houkuttele.

Kouluhommia tein kuuteen asti, sitten söin vähän mansikoita pakkasesta ja marssin ulos. Muulle väelle haravat käteen ja mä otin taas sen pensasleikkurin - siinä saa kyllä mahtavan treenin aikaiseksi! Reilu tunti huhkittiin pihalla, nyt iltapalalle tuota pikaa: pakastevihanneksia ja nuudeleita. Ja sitä tabascoa runsaasti, sen olen tainnut unohtaa kertoa. Chilejä pitää ostaa kaupasta - niillä on ruuansulatusta edistävä vaikutus.

En oikeasti usko mihinkään erityisdieetteihin vaan oon sitä mieltä, että suu kiinni ja lenkille. Kun syö vähemmän kuin kuluttaa = laihtuu. Tosin jos vetää liian tiukalle ei tapahdu sitä laihtumista ollenkaan, kun keho menee säästöliekille, joten syödä täytyy ihan kunnolla, mutta katsoen MITÄ syö. Mitään poppaskonsteja tai oikotietä onneen ei ole. Niin, alkoholia en käytä ollenkaan. En ole absolutisti, mutten halua tätä dieettiä pilata millään turhanpäiväisellä tissuttelulla.

Mutta tiedättekös, olo on jo reilun viikon treenamisen jälkeen satakertaa parempi!

Hip hei!

Terv Paksukainen